Βασιλική Τάτση

Κλινική Ψυχολογος-Ψυχοθεραπεύτρια.

Αποφοίτησε από το τμήμα Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και στη συνέχεια προχώρησε σε Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην Κλινική Ψυχολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 2003 εργάζεται σε διάφορες δομές (κέντρα αποκατάστασης παιδιών, κέντρα λόγου και συμπεριφοράς) ως ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια παιδιών, εφήβων και ενηλίκων και αναλαμβάνει την αξιολόγηση και την θεραπευτική παρέμβαση (ψυχοθεραπεία παιδιών και ενηλίκων, συμβουλευτική κ.λπ).

 Για δυο έτη ήταν εξωτερική συνεργάτιδα στο κέντρο ημέρας για παιδιά με αναπτυξιακές διαταραχές «Το Λιθαράκι» που υπάγεται στο Παιδοψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής (ατομική ψυχολογική στήριξη παιδιών, ομαδικό πρόγραμμα). Στα πλαίσια πρακτικής άσκησης παρακολούθησε και είχε ενεργή συμμετοχή στην κλινική αξιολόγηση ενηλίκων που βρισκόταν σε τμήματα βραχείας νοσηλείας σε ψυχιατρικά τμήματα δημόσιων νοσοκομείων (Γεννηματάς, Ευαγγελισμός).

Έχει εκπαιδευτεί στις ακόλουθες ψυχομετρικές κλίμακες και δοκιμασίες: WISC III , WAIS Rorschach Test, Thematic Apperception Test, MMPI-I, House Tree Person Test, Fairy Tale Test, κλίμακες του Beck και τεστ προσωπικότητας MMPI και PDQ-4 τις οποίες χρησιμοποιεί στα πλαίσια της Κλινικής Αξιολόγησης. Δημοσιεύει κείμενα ψυχολογίας σε  επιστημονικά sites και συνεργάζεται ως επιστημονικός συνεργάτης και με άλλα έντυπα περιοδικά.

 

Φαίδων Χατζής

Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπευτής.

Απόφοιτος του Προγράμματος Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακών τίτλων στην Εργασιακή Ψυχολογία (University of Westminster) και την Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία (Tavistock Clinic-University of East London). Ερχόμενος στην Ελλάδα ξεκίνησε να εργάζεται ως Ψυχολόγος στην «Εταιρία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Έφηβου» (ΕΨΥΠΕ). Πιο συγκεκριμένα εργάστηκε στον ξενώνα  ΜΕΛΙΑ, που φιλοξενούσε παιδιά που οι γονείς τους αντιμετώπιζαν ψυχικές δυσκολίες. Εκεί διατέλεσε ως συντονιστής θεραπευτικών ομάδων με αντικείμενο την μουσική και την κίνηση. Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως συντονιστής θεραπευτικών ομάδων στο Ψυχιατρικό τμήμα του Ναυτικού Νοσοκομείου Σαλαμίνας.

Από το 2009 μέχρι και σήμερα εργάζεται ως ψυχοθεραπευτής στο ΔΕ.Κ.Α. ως ψυχοθεραπευτής παιδιών που αντιμετωπίζουν ψυχοκοινωνικές δυσκολίες. Επίσης εργάζεται στο συμβουλευτικό κέντρο της Μέριμνας (: εταιρεία για τη φροντίδα παιδιών και οικογενειών στην αρρώστια και το θάνατο) ως υπεύθυνος του τμήματος εφήβων. Η κλινική του εμπειρία στη Μέριμνα περιλαμβάνει ατομική αλλά και ομαδική ψυχοθεραπευτική και συμβουλευτική υποστήριξη σε εφήβους και ενήλικες με συναισθηματικές και συμπεριφορικές δυσκολίες που προκαλεί το πένθος. Παράλληλα είναι εισηγητής Σεμιναρίων, σε πολλούς δημόσιους, ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς & κλινικούς φορείς ψυχικής υγείας, με θέμα το πένθος.

Από το 2010 διδάσκει στο Πρόγραμμα Σπουδών Προπτυχιακού Επιπέδου ( Bachelor in Psychology) στο τμήμα Ψυχολογίας του Ελληνοβρετανικού Κολεγίου (University of Wales).

 

Ιουλία Βεντουράτου

Ψυχοθεραπεύτρια

Η Iουλία Βεντουράτου γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα και εργάζεται ως ψυχοθεραπεύτρια από το 2003 έως σήμερα. Είναι πτυχιούχος του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Εντρύφησε στην ψυχοθεραπεία στον “Ελληνικό Οργανισμό Ψυχοθεραπείας και Παιδείας Στην Ομαδική Ανάλυση και Ψυχοθεραπεία” (απόφοιτη του τμήματος της Ομαδικής Ανάλυσης και Ψυχοθεραπείας) με εξειδίκευση στην Οικογενειακή Θεραπεία.

Είναι επίσης απόφοιτη της τριετούς εκπαίδευσης στην θεραπευτική παιδαγωγική Waldorf και του τμήματος εικαστικών τεχνών της σχολής Βακαλό.

Έχει εργαστεί εκτενώς ως ψυχοθεραπεύτρια ατόμων αλλά και ομάδων παιδιών, εφήβων και ενηλίκων καθώς και ως  σύμβουλος γονέων.

Επιπλέον επί σειρά ετών συνεργάζεται με  ιδιωτικά εκπαιδευτήρια  ως ψυχοθεραπεύτρια μέσω εικαστικών τεχνών και ως συντονίστρια ομάδων γονέων.

Είναι μέλος του Ελληνικού Οργανισμού Ψυχοθεραπείας και Παιδείας στην Ομαδική Ανάλυση, του τομέα Οικογενειακών Θεραπειών καθώς και του Συλλόγου της Παιδαγωγικής Waldorf.

Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα συνεδρίων με επιστημονικές παρουσιάσεις και επιμορφωτικά σεμινάρια, κυρίως γύρω από τη θεματική της ψυχοθεραπείας, της ομαδικής ανάλυσης και των οικογενειακών θεραπειών.

 

Αλεξάνδρα Κατσικά

Ψυχίατρος Παιδιών και Εφήβων- Εικαστική Ψυχοθεραπεύτρια

 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, Σπούδασε Ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Η ειδίκευσή της στην Ψυχιατρική Παιδιών και Εφήβων περιλάμβανε τη θητεία της στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, στη Νευρολογική Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» και στο Ψυχιατρικό Τμήμα Παιδιών και Εφήβων στο ΓΝ «Ιπποκράτειο» Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια της ειδικότητάς της συμμετείχε σε ερευνητικά πρωτόκολλα, βιβλιογραφικές παρουσιάσεις και κοινοτικές δράσεις.

Είναι απόφοιτος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στην Εικαστική Ψυχοθεραπεία του Κέντρου Τέχνης και Ψυχοθεραπείας (ΚΤΨ). Ως εκπαιδευόμενη στο ΚΤΨ πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση σε πλαίσια φιλοξενίας και νοσηλείας παιδιών και εφήβων με ποικίλη ψυχοπαθολογία, συμμετείχε στη  διαδικασία πιστοποίησης της Εικαστικής Ψυχοθεραπείας ως ψυχοθεραπευτικής παρέμβασης από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ψυχοθεραπείας (ΕΑΡ) και στην διοργάνωση συνεδρίων και ημερίδων σε διάφορους φορείς ψυχικής υγείας και εκπαίδευσης. Από το 2014 εργάζεται ως συντονίστρια εκπαίδευσης στο ΚΤΨ και ανήκει στο διδακτικό του προσωπικό.

Από τον Απρίλιο του 2015 συνεργάζεται με το ΔΕ.Κ.Α. ως Ψυχίατρος Παιδιών και Εφήβων παρέχοντας διαγνωστικές και ψυχοθεραπευτικές υπηρεσίες σε παιδιά, εφήβους, οικογένειες και ενήλικες.

Συμμετέχει ανελλιπώς σε πανελλήνια και παγκόσμια συνέδρια παρουσιάζοντας προφορικές και αναρτημένες ανακοινώσεις, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την νευροεπιστημονική θεώρηση της Εικαστικής Ψυχοθεραπείας.

Είναι τακτικό μέλος της Παιδοψυχιατρικής Εταιρείας Ελλάδος και κάτοχος του Ευρωπαϊκού Πιστοποιητικού Ψυχοθεραπείας (ECP).

 

 

Ελευθερία Καραούλα

Ψυχολόγος – Ειδική Παιδαγωγός 

Η Ελευθερία είναι απόφοιτος του Προγράμματος Ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει ειδικευτεί στη διάγνωση και αποκατάσταση των μαθησιακών δυσκολιών και στη συμβουλευτική γονέων στην Εταιρία Ψυχικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου (ΕΨΥΠΕ). Επίσης, έχει παρακολουθήσει διάφορα μετεκπαιδευτικά προγράμματα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με άλλους φορείς που αφορούν στην ψυχοπαθολογία παιδιών και εφήβων.

Η κλινική πρακτική της έχει γίνει στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Περιστερίου και στο Συμβουλευτικό Κέντρο Ζωγράφου.

Έχει εργαστεί εθελοντικά με παιδιά σε διάφορα πλαίσια του ιδιωτικού και δημόσιου φορέα, όπως σε ξενώνες παιδιών και συλλόγους ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα με παιδιά που έχουν ποικίλα προβλήματα και ανήκουν κυρίως στο πλαίσιο της ειδικής αγωγής.

Αικατερίνη Αντιγόνη

Λογοθεραπεύτρια

 
foto IMG_1984_LQ.jpg

Η Αντιγόνη Αικατερίνη εργάζεται στην Αθήνα από το 2010 ως λογοθεραπεύτρια. Κατέχει πτυχίο Λογοθεραπείας από το Queen Margaret University της Σκωτίας. Η κλινική πείρα της αφορά την αποκατάσταση αναπτυξιακών διαταραχών προφορικού και γραπτού λόγου σε παιδιά και εφήβους, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον  στις Μαθησιακές Δυσκολίες και τις διαταραχές στην ροή της ομιλίας και της φώνησης. Ξεκίνησε την συνεργασία της με το ΔΕ.Κ.Α. το 2016 δουλεύοντας με παιδιά με δυσκολίες στο λόγο και την ομιλία. Ως κλινικός συνεργάτης και μέλος της ομάδας του ΔΕ.Κ.Α. αναλαμβάνει την παρέμβαση και την υποστήριξη σε παιδιά και εφήβους με Μαθησιακές δυσκολίες και σχολική υπο-επίδοση. Το 2015 δημιούργησε την ομάδα Στέγη Λόγου, της οποίας οι δράσεις συμπεριλαμβάνουν μεταξύ άλλων ομιλίες σε δομές προσχολικής αγωγής, εποπτείες εκπαιδευτικών σε θέματα που επηρεάζουν την ανάπτυξη της γλώσσας και της επικοινωνίας και παρεμβάσεις στην σχολική τάξη για την ενσωμάτωση των παιδιών με ειδικές ανάγκες. Σήμερα, η ομάδα Στέγη Λόγου δραστηριοποιείται στο ΔΕ.Κ.Α Παγκρατίου.

Επιπλέον, έχει εργαστεί  στην αξιολόγηση επίκτητων διαταραχών λόγου και ομιλίας σε ενήλικες ως μέλος της ομάδας του νευρολογικού τμήματος του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών (2010-2011) και έχει συνεργαστεί ως κλινική επόπτρια  στο Μητροπολιτικό Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, σε πιστοποιημένα προγράμματα για τις Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες (2016). Επίσης, έχει εργαστεί εθελοντικά σε  πλαίσια οργανισμών για άτομα με αναπηρία, όπως της  Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.μεΑ. και ΣΥΓΟΝΕΠ Θεσσαλονίκης (2001-2004).

Έχει εκπαιδευτεί στην αξιολόγηση και παρέμβαση Μαθησιακών Δυσκολιών συνεργαζόμενη με ακαδημαϊκούς σε πρόγραμμα ειδικής αγωγής του πανεπιστήμιου Ιωαννίνων και στο Palin Parent Child Interaction Therapy. Επίσης, έχει μελετήσει κινησιολογία και ορθοφωνία στο τμήμα Υποκριτικής του Ωδείου Βορείου Ελλάδος και έχει παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια σε συστήματα εξάσκησης που ενδυναμώνουν την ένωση σώματος, νου και πνεύματος. Εμπλουτίζοντας τις καθιερωμένες τεχνικές της λογοθεραπείας εστιάζει στην αλληλεπίδραση συναισθήματος - λόγου και κινητικών δεξιοτήτων για την εξέλιξη και επαναφορά των γλωσσικών ικανοτήτων.

Ειρήνη Ζέρη

Παιγνιοθεραπεύτρια

 

H Ειρήνη Ζέρη σπούδασε Ψυχολογία στο New York College της Αθήνας. Συνέχισε τις σπουδές της στο Θέατρο των Αλλαγών, στο Ελληνικό Ινστιτούτο Δραματοθεραπείας και Παιγνιοθεραπείας, «Το Άθυρμα», και στο τριετές εργαστήρι Σωματικού Θεάτρου «Πλεύσις». Έχει δραστηριοποιηθεί ως συντονίστρια προγραμμάτων Συναισθηματικής και Κοινωνικής αγωγής σε παιδικούς σταθμούς, κέντρα δημιουργικής απασχόλησης, τον εκδοτικό οίκο Μεταίχμιο, αλλά και ως εμψυχώτρια Θεατρικού Παιχνιδιού στην ειδική αγωγή. Τα τελευταία δέκα χρόνια εργάζεται ως Παιγνιοθεραπεύτρια με παιδιά με συναισθηματικές δυσκολίες ή δυσκολίες συμπεριφοράς. Είναι μέλος της Πανελλήνιας Επαγγελματικής Ένωσης Δραματοθεραπευτών και Παιγνιοθεραπευτών (ΠΕΕΔΠ). Ασχολείται με τις παραστατικές τέχνες (χορός και θέατρο) ως ιδρυτικό και ενεργητικό μέλος της ομάδας σωματικού θεάτρου  No Static. Συντονίζει βιωματικά εργαστήρια για παιδιά και ενήλικες.

Κατερίνα Νταλαγιώργου 

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια

 

​Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και του τμήματος Θεατρολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει επίσης εκπαιδευτεί στη Συστημική Συμβουλευτική. Εργάζεται ως ψυχολόγος από το 2008 και έχει συνεργαστεί με ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς στα πλαίσια της πρόληψης, της θεραπείας και της συμβουλευτικής.

Δώρα Φωκιανού

Λογοθεραπεύτρια

 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και εργάζεται ως λογοθεραπεύτρια από το 2014 αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές τις στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στο τμήμα Λογοθεραπείας. Έκτοτε έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια τόσο Ειδικής Αγωγής και μαθησιακών δυσκολιών όσο και εναλλακτικών μεθόδων επικοινωνίας, Διαταραχών Σίτισης σε παιδιά αλλά και Διαταραχών Ανάπτυξης. Έχει συνεργαστεί θεραπευτικά και με ενηλίκους μετά από διαταραχές Μετωποκροταφικής εκφύλισης.

Έχει εργαστεί σε διάφορες δομές και πλαίσια ενώ τα δύο τελευταία χρόνια συνεργάζεται σταθερά με παιδιά με διαταραχές ομιλίας, λόγου και συμπεριφοράς καθώς και με παιδιά με διαταραχές αυτιστικού φάσματος.

Έφη Καλλιά

Εργοθεραπεύτρια

 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Εργοθεραπείας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας του ΤΕΙ Αθήνας. Η εκπαίδευσή της στην Εργοθεραπεία συμπεριλάμβανε και την άσκησή της στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Αγίου Δημητρίου. Στο πλαίσιο της πρακτικής της ασκήθηκε στην Ελληνική Εταιρεία Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων (ΕΛ.Ε.Π.Α.Π.) καθώς και το Δρομοκαΐτειο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής. Επίσης, έχει προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παίδων Βούλας.

Είναι εκπαιδευμένη στην μέθοδο της Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης (Sensory Integration, S.I). Μετά το πέρας των σπουδών της, εργάζεται ανελλιπώς ως εργοθεραπεύτρια σε ιδιωτικά κέντρα ειδικών θεραπειών για παιδιά και εφήβους. Συμμετέχει συχνά σε πανελλήνια συνέδρια παρουσιάζοντας εργασίες σχετικές με την εφαρμογή της Εργοθεραπείας σε παιδιά με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος και άλλες αναπτυξιακές διαταραχές. Είναι πλήρες μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Εργοθεραπευτών (Σ.Ε.Ε.).

Μαρία Τσιμπινού 

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας - Ψυχοθεραπεύτρια

 
 

Θάλεια Χατζηβασιλείου

Λογοθεραπεύτρια

Φωτο Θάλεια Χατζηβασιλείου.jpg

Η Θάλεια Χατζηβασιλείου εργάζεται ως λογοθεραπεύτρια από το 2010. Οι ακαδημαϊκές της σπουδές περιλαμβάνουν πτυχίο Λογοθεραπείας (Queen Margaret University, Σκωτία) και μεταπτυχιακό τίτλο στις Γλωσσικές Διαταραχές (University of Essex, Αγγλία). Η κλινική της πείρα αφορά στην αξιολόγηση και την παρέμβαση σε διαταραχές λόγου και ομιλίας σε παιδιατρικό πληθυσμό, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην εκπαίδευση επικοινωνίας, λόγου και ομιλίας σε παιδιά με βαρηκοΐα. Η επαγγελματική της επιμόρφωση αφορά σε σεμινάρια σχετικά με τις διαταραχές επικοινωνίας, λόγου και ομιλίας, όπως το πρόγραμμα έμμεσης θεραπείας Π.Εξ.Σ.Ε και το σύστημα εναλλακτικής επικοινωνίας PECS. Είναι γνώστης της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας και η πτυχιακή της εργασία πάνω στις μορφολογικές ικανότητες ενός παιδιού με βαρηκοΐα συμμετείχε με ανακοίνωση στο workshop του International Speech Communication Association (ISCA) το 2010.

 

Συνεργάζεται με το ΔΕ.Κ.Α. ως λογοθεραπεύτρια και μέλος της διεπιστημονικής ομάδας. Επιπλέον, εργάζεται σε ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα ως καθηγήτρια και επόπτρια κλινικής πρακτικής φοιτητών Λογοθεραπείας και σε πιστοποιημένα προγράμματα μετεκπαίδευσης ενηλίκων που αφορούν την ειδική αγωγή. Έχει συνεργαστεί με την Ένωση Κωφών Ελλάδος, σε πρόγραμμα υποστήριξης γονέων και παιδιών με βαρηκοΐα (2015-2019). Το 2015 συμμετείχε στην δημιουργία της ομάδας Στέγη Λόγου, της οποίας οι δράσεις συμπεριλαμβάνουν ομιλίες ενημέρωσης και εποπτείες εκπαιδευτικών σχετικά με την ανάπτυξη της γλώσσας, και παρεμβάσεις στην σχολική τάξη για την ενσωμάτωση των παιδιών με ειδικές ανάγκες. Σήμερα η ομάδα Στέγη Λόγου δραστηριοποιείται στο ΔΕ.Κ.Α. Παγκρατίου.

 

 

Thaleia Chatzivasileiou works as a speech and language therapist since 2010. Her academic studies include a bachelor’s degree in Logopaedics (Queen Margaret University, Scotland) and a master’s degree in Language Disorders (University of Essex, England). Her experience as a clinician concerns the assessment and intervention in speech and language disorders in the pediatric population, with her main interest being the development of communication and language of children with hearing impairment. The therapist’s professional education was further supported with seminars, regarding programs of indirect intervention and of alternative communication. She knows the Greek Sign Language. Her dissertation on the morphological aspects of a child with moderate hearing impairment was published in the workshop of the International Speech Communication Association (ISCA) in 2010.

She is an associate of the interdisciplinary team of ΔΕ.Κ.Α. as a speech and language therapist. She has attained a role as a lecturer and a supervisor of clinical practice for students of Speech and Language Therapy in a private educational institute and in certified programs of postgraduate training for adults in the field of special education. She has collaborated with the Greek Union of the Deaf providing services of language therapy to deaf children (2015-2019). In 2015 she partnered for the formation of an interdisciplinary team under the name Stegi Logou, which organized collective actions including training of educators, regarding the language development of children, as well as actions in the school class regarding the holistic inclusion of children with specific needs. The team of Stegi Logou is now active within the services of ΔΕΚΑ located in Pagrati.

Γιώργος Ζώϊνας

Εργοθεραπευτής

 

Είναι απόφοιτος του τμήματος Εργοθεραπείας του ΤΕΙ Αθηνών. Πραγματοποίησε την πρακτική του άσκηση σε πλαίσια όπως το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών και η Ελληνική Εταιρεία Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων (ΕΛ.Ε.Π.Α.Π.). Η κλινική του άσκηση περιλάμβανε την εκπαίδευση του στην Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών. Είναι ειδικευμένος στην Αισθητηριακή Ολοκλήρωση (S.I) καθώς και στη μέθοδο Wilbarger. Επίσης, έχει συμμετάσχει  σαν υπεύθυνος στις κατασκηνώσεις της Π.Ο.Σ.Γ.Κ.ΑμεΑ με διάφορους φορείς. Έχει εκπαιδευτεί στο πρόγραμμα TEACCH (Θεραπεία και Eκπαίδευση Παιδιών με Αυτισμό και Διαταραχές Επικοινωνίας) και είναι εκπαιδευμένος στην ελληνική νοηματική γλώσσα. Eργάζεται σαν εργοθεραπευτής από το 2010. Αμέσως μετά την αποφοίτηση του εργάστηκε  σε Κέντρα Ειδικών θεραπειών στη Θεσσαλονίκη και τα τελευταία πέντε χρόνια συνεχίζει να εργάζεται στην Αθήνα.